bedrijfsrecherche


Een privédetective inhuren, maar hoe?

Een privédetective schakelt u niet zomaar in. Wij begrijpen maar al te goed dat daar vaak al heel wat overpeinzingen aan vooraf gegaan zijn.

TIP: Een deskundig, betrouwbaar en een betaalbare detectivebureau met kwaliteit is wat u eigenlijk zoekt. Wij horen en zien helaas dat veel onervaren detectivebureau's tarieven vragen die niet in verhouding staan met hun werkervaring. Ondanks hun pas behaalde diploma weten ze niet wat ze moeten doen, hebben geen professionele apparatuur en uiteindelijk is de klant de dupe en veel geld kwijt. U ervaart waarschijnlijk een mooie babbel met achteraf een onderzoek van slechte kwaliteit of zelfs zonder resultaat. U heeft dan geen poot om op te staan. Vergelijk het gemakshalve maar met een pas opgeleide en onervaren kapper die eenzelfde tarief vraagt volgens vakmanschap en uw haar verknipt. Wij adviseren daarom altijd om een persoonlijk intake gesprek te houden in een kantoor. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het privédetectivebureau en kunt u ook vragen naar werkervaring en de resultaten in vergelijkbare zaken.

Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres. Ons kantoor is laagdrempelig met een uitermate ervaren team welke resultaatgericht werkt en u altijd goed adviseert. Verderop vindt u uitgebreide informatie over onze diensten of bekijk hier onze tarieven.


Wij zijn transparant met onze teamleden en stellen ons graag aan u voor (Team MIRA). Zoals u kunt zien zijn wij als rechercheurs uitstekend opgeleid en hebben wij meer werkervaring dan een gemiddeld detectivebureau. Wij zijn betrouwbare professionals en qua moderne techniek zijn wij geheel self supported. Met 3 vestigingen in Nederland realiseren wij een landelijke dekking. Hierdoor staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probleem voor u op. Onze werkwijze is effectief en betaalbaar voor iedereen.

Niet voor niets heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties en deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt' SBS6, 'Ontvoerd' RTL4 en 'Op de Vlucht' RTL4, alsmede een bijdrage aan de verfilming van het boek 'De Belofte van Pisa'.


Heeft u alsnog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mira Recherche & Adviesbureau is opgericht in 2013, voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen en is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402). Onze privedetectives zijn volhardend en onderzoeken vakkundig, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden en begeleiden & adviseren wij u gratis van A tot Z gedurende en na het hele traject.


Onze detectives hebben een strikte geheimhoudingsplicht en wij verstrekken geen informatie aan derden

bedrijfsrecherche

Selecteer een van de volgende onderzoeken voor meer informatie:

detectivebureau