bedrijfsrecherche

Onrechtmatig ziekteverzuim onderzoek bedrijfsrecherche ⇔ privedetective:

Het is altijd lastig als een medewerker zich ziek meldt. Maar wat als de werknemer toch niet zo ziek is als hij of zij beweert? Wellicht is de werknemer op dat moment bezig met andere activiteiten of werkt deze in eigen tijd voor eigen rekening, klust aan eigen huis of heeft geen zin om te gaan werken.

Vaak zijn er signalen die daar op wijzen. Een collega ziet de werknemer werken gedurende de ziekteverlof of is altijd op vaste dagen afwezig. Als u het vermoeden heeft dat er gefraudeerd wordt schroom dan niet om contact op te nemen.Wij nemen graag uw zorgen uit handen.


bedrijfsrecherche


In tegenstelling tot vele Arbodiensten handelen wij praktisch en wordt onder andere gekeken naar de feitelijke omstandigheden. Wij gaan door middel van bijvoorbeeld observaties bekijken of de werknemer echt ziek is en niet ‘stiekum’ andere werkzaamheden aan het doen is. In overleg met u zal worden bepaald welke dagen c.q. dagdelen er observaties worden ingepland. Het kan uiteraard ook zo zijn dat de werknemer wel ziek is en er helemaal geen vorm van ziekteverzuim fraude wordt gezien. Wij geven u daarover snel inzicht in zaken. Na het vaststellen van onrechtmatig ziekteverzuim wordt door ons een rechtsgeldige rapportage geleverd en krijgt u deskundig strategisch- en juridisch advies.


Wij zijn sinds 2013 vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoen aan alle wettelijke eisen.

De vervolgstappen na een door ons ingesteld onderzoek kunnen onder andere zijn:

Mira Recherche & Adviesbureau is een specialistisch onderzoeksbureau binnen het arbeidsrecht en doet al jarenlang onderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim – ook wel onterecht ziekteverzuim genoemd.


Recente citaten rechtbank 2023:


rechtbankvonnis

Onze vakkundige en efficiënte werkwijze geeft u snel inzicht


Heeft u op dit moment een zieke medewerker waarover u uw bedenkingen hebt? Laat dan geen tijd verloren gaan en neem vrijblijvend contact met ons op.Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties op aanvraag beschikbaar.


Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu en www.politie.nl en www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en www.justis.nl