bedrijfsrecherche

Onderzoek naar verzekeringsfraude:

Het komt helaas nog steeds voor dat klanten zich schuldig maken aan verzekeringsfraude. Of het nu gaat om diefstal-, vernieling- of letselschade en/of arbeidsongeschiktsheidsfraude.


Natuurlijk heeft u eigen expertise in huis om een (beginnend)onderzoek te doen naar de legitimiteit van de claims. Daarnaast kan het effectief zijn om externe specialisten in te huren. Het toetsen van een ingediende claim vereist immers inzicht en een doelgericht onderzoek, bijvoorbeeld op de locatie van een geclaimde schade. Mira recherche & adviesbureau heeft de expertise en capaciteit om die onderzoeken als bedrijfsrecherche voor u uit te voeren. Snel en afdoende.


verzekeringsfraude verzekering oplichting fraude detective recherchebureau.


Assuradeurs zijn van harte welkom bij Mira recherche & adviesbureau. We zijn gediplomeerd, gecertificeerd en handelen volgens de privacygedragscode. Alle feiten worden in detail vastgelegd. We hebben de tools en de kennis in huis en werken ook over de landsgrenzen.


bedrijfsrecherche


 

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Referenties op aanvraag beschikbaar.


Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective