bedrijfsrecherche


Een pre-employment screening van Mira Recherche & Adviesbureau geeft u meer zekerheid:

Een sollicitant zal zich altijd van zijn beste kant laten zien. Maar kunt u een kandidaat op zijn of haar woord vertrouwen? Geeft het Curriculum Vitae een realistische kijk op het arbeidsverleden? Zijn de opgegeven referenties betrouwbaar?


Onderzoek toont keer op keer aan dat kandidaten het niet zo nauw nemen met de waarheid. Uit een recent gehouden onderzoek bleek zelfs dat 69% van de ondervraagden op een of andere manier had gelogen om aan zijn baan te komen. Soms gaat het daarbij ‘slechts’ om het opleuken van een CV. Vaak gaat het echter veel verder, zoals opleidingen die niet zijn gevolgd of afgerond. En dan hebben we het alleen nog over de zaken die wél op het CV staan, want geen kandidaat zal spontaan melding maken van een crimineel verleden. Wij als bedrijfsrecherche hebben de kennis en kunde in huis voor het nagaan van een opgegeven CV.


Wat is een pre-employment screening?

Voordat een arbeidscontract wordt aangeboden, gaan steeds meer werkgevers de achtergrond van de de toekomstige werknemer na. De pre-employment screening kan, afhankelijk van de geambieerde functie, bestaan uit één of meer onderdelen die van belang worden geacht bij de uit te oefenen functie. Je kan daarbij denken aan:


 screenen personeel pre-employment screening antecedentonderzoek detective recherchebureau Brabant Eindhoven .

Wij helpen u ook graag met het:

Mira Recherche & Adviesbureau heeft specialistische kennis:

Onze maatschappij is gebaseerd op vertrouwen. Integer handelen is dus voorwaarde voor fair zaken doen en eerlijk met elkaar omgaan. Aan de buitenkant kun je niet zien of iemand of een onderneming eerlijk met je belangen om gaat. Daarom is vooraf onderzoek belangrijk om te weten met wie je in zee gaat. Natuurlijk, u kunt veel dingen zelf controleren. Toch is dat iets anders dan het uitvoeren van een gerichte Pre-Employment Screening of screenen van bedrijven. Mira Recherche & Adviesbureau is een door Justitie erkend en geregistreerd onafhankelijk adviesbureau, dat voorziet in de groeiende vraag naar security management en risicobeheersing.


Onze specialistische kennis én de toegang tot specifieke informatiebronnen biedt u meer zekerheid


Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective


Mira Recherche & Adviesbureau is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze ervaren rechercheurs onderzoeken vakkundig en integer, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Wij zijn hierdoor in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden. U ontvangt van ons ingesteld rechercheonderzoek een heldere rapportage met de nodige nazorg. U krijgt duidelijkheid over het waarom van een probleem en over de wijze waarop herhaling kan worden voorkomen. Uiteraard is geheimhouding verzekerd.Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op