bedrijfsrecherche

Chantage, bedreiging en afpersing

In de afgelopen jaren is er een duidelijke toename zichtbaar van personen die zowel zakelijk als privť worden gechanteerd. Snel schakelen als privedetective is in zulke gevallen noodzakelijk om escalatie van criminele activiteiten te voorkomen. Chantage en afpersing zijn gevoelige onderwerpen die om grote discretie vragen.


Vele recherchebureaus pretenderen ervaring te hebben om u bij te kunnen staan. Chantage, dreiging of afpersing zijn echter geen kinderachtige zaken en dienen professioneel te worden aangepakt. Een autoverkoper die net rechercheur is, heeft bijvoorbeeld een mooi praatje maar dat kan voor u in uw nadeel werken opleveren. Met onze (politie)achtergrond kunnen wij u vakkundig terzijde staan. Bekijk hier onze ervaring.

Wat is afpersing/chantage?

Afpersing is een bijzondere vorm van diefstal met geweld en/of met bedreigingen.


Afpersing of chantage kan een levensbeheersende situatie zijn en in vele gevallen zelfs beangstigend. In een dergelijke situatie kan het een hele stap zijn om naar de Politie te gaan. Wat gebeurt er met de informatie, word ik wel geholpen? Zorgt dit niet voor imagoschade, gevoelens van schaamte of onmacht? 


afpersing chantage bedreiging detective recherchebureau.


Wie er aan toegeeft, komt op een lijdensweg terecht die slechts op een paar manieren kan eindigen:


Ons gespecialiseerd team staat snel voor u klaar

Wij kunnen u helpen bij chantage:

Wij zijn in staat door middel van onze prive detective ervaringen de chantage, bedreiging of afpersing binnen een zeer kort tijdsbestek volledig te stoppen.


Onze unieke werkwijze:


Last van chantage of afpersing? Indien u een van de bovenstaande activiteiten herkent, dient u onmiddelijk contact op te nemen met ons om escalatie te voorkomen.


Let op: Omdat er vaak snel geschakeld moet worden, dient u er rekening mee te houden dat er vooraf een (spoed)aanbetaling gevraagd wordt.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective