bedrijfsrecherche

Maak kennis met Team MIRA:

Mira Recherche & Adviesbureau (POB-nummer 1402) is opgericht in 2013 en voldoet aan alle wettelijke eisen. Wij onderscheiden ons van vele andere recherche- c.q. detectivebureau's door een brede aantoonbare expertise en een gedegen juridische kennis van onze gedreven rechercheurs. Deze jarenlange (politie)recherche-ervaring bezorgt u de sleutel tot een succesvolle resultaat, ook bij complexe onderzoeken. 

Wij werken effectief, zijn hierdoor betaalbaar EN garanderen kwaliteit

bedrijfsrecherche

Teamleden MIRA:

Erik Arts

Erik Arts is eigenaar van Mira Recherche & Adviesbureau en heeft daarvoor veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Ook fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die doorgaans in succesvolle resultaten resulteerden. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

bedrijfsrecherche-mira Erik Arts ( senior rechercheur /adviseur)

Om een reis op de blauwe aarde te verwezenlijken heeft Erik ontslag genomen bij de politie. Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Theo Evers

Als beroepsmilitair is Theo onder de wapenen gegaan bij de Koninklijke Marechaussee waarna hij de overstap maakte naar de gemeentepolitie Amsterdam. Bureau Warmoesstraat, met alle perikelen daaromheen, is Theo niet onbekend en hij heeft daar zijn (recherche)ervaring opgedaan. Omdat zijn vrouw een makelaardij onroerende zaken was begonnen en zijn versterking goed kon gebruiken, heeft Theo ontslag genomen bij de politie. Daarnaast heeft Theo zijn diploma Particulier Onderzoeker (SVBP) gehaald en houdt zijn kennis in civiel recht up-to-date. Hiermee deelt hij zijn enthousiasme en kennis bij Mira Recherche & Adviesbureau.

prive-detective-mira Theo Evers ( senior rechercheur/adviseur)  

Wieger Feddema

Wieger was werkzaam in diverse politiekorpsen, waarvan het grootste deel van zijn carrière bij de recherche. Bij observatieteams kwam zijn nuchtere- en creatieve kant goed van pas en nadien heeft Wieger midden- en zware criminaliteit onderzoeken uitgevoerd en als teamleider aangestuurd. Hierbij werden verschillende onderzoeksmethoden en middelen ingezet. Ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd blijft Wieger graag bezig en heeft zijn diploma voor particulier onderzoeker gehaald. Een medemens helpen op een integere wijze staat bij hem hoog in het vaandel en met zijn kundigheid en expertise ondersteunt hij hierin Mira Recherche & Adviesbureau.

Bedrijfsrecherche Wieger Feddema ( senior rechercheur/adviseur)


Samenwerking met ervaren collega-rechercheurs:

Bij grotere of meer complexe onderzoeken kunnen wij ondersteuning vragen aan andere ervaren collega-rechercheurs.

De meeste partner-rechercheurs zijn afkomstig van politie of marechaussee of hebben hun sporen in deze branche verdient.

Met deze (inter)nationale netwerk van specialisten kunnen wij u snel en discreet bijstaan.

Team MIRA weet gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken en tactieken zoals:

Inmiddels heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties en deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt' SBS6, 'Ontvoerd' RTL4 en 'Op de Vlucht' RTL4, alsmede een bijdrage aan de verfilming van het boek 'De Belofte van Pisa'.
recherche.   detective  observatie

Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling

Privacybeleid

Sitemap