bedrijfsrecherche

Alimentatie onderzoek door een privedetective: MIRA Recherche en Adviesbureau is dé specialist.

Een scheiding is vaak een pijnlijke zaak, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als de echtscheiding achter de rug is en u later het vermoeden heeft dat u onterecht of teveel partneralimentatie betaalt, wordt de situatie er nog vervelender op. De financiële gevolgen hiervan hebben namelijk jaren een grote invloed op uw dagelijks leven. Betaalt u ten onrechte teveel partneralimentatie en voelt u zich onrecht aangedaan?

Zet uw vermoeden om in harde feiten met onze hulp

 alimentatie onderzoek

Mira Recherche & Adviesbureau verricht sinds 2013 partneralimentatie onderzoeken en is wettelijk vergund (POB-nummer 1402). Met onze werkervaring hebben wij nagenoeg alle alimentatiefraude onderzoeken met succes afgerond over de nieuwe situatie van een ex-partner (art. 1:160 BW) en/of het verzwijgen van inkomsten. Onderstaande passages van uitspraken herziening alimentatie en referenties onderschrijven de kwaliteit van onze onderzoeken.


Een onderzoek naar alimentatiefraude is niet eenvoudig en vergt veel onderzoeks- en wetskennis. Onze teamleden hebben deze kennis! Om de kans van slagen te vergroten werken wij graag samen met uw advocaat / mediator. Op verzoek kunnen wij u eventueel in contact brengen met een advocaat/mediator binnen onze netwerk.

Mira Recherche & Adviesbureau zorgt voor een kwalitatief onderzoek en een gedegen dossier, aangevuld met foto- en/of videobewijs. Hierbij maken wij gebruik van professionele foto en/of film apparatuur. Wij zijn ook in het bezit van een onopvallende camerawagen die indien nodig wordt ingezet. Omdat wij verder aan alle wettelijke eisen voldoen kan het dossier gebruikt worden voor eventuele juridische stappen. Soms bepaalt de Rechtbank zelfs dat de onderzoekskosten aan de opdrachtgever vergoed dient te worden.

Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 4 delen, te weten:

1. Samenwonen op hetzelfde adres.

2. Het bestaan van een affectieve relatie van duurzame aard.

3. Het zijn van een economische eenheid.

4. Wederzijdse verzorging.

De te verwachten kosten:

Bij een reële kans van slagen en compleet aangeleverde informatie kan een partneralimentatie-onderzoek vanaf € 6000,- ( excl. 21% BTW) afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwd einddossier die als bewijslast kan dienen bij een mediation of een rechtszitting en exclusief inzet onopvallende camerawagen en/of buurtonderzoek. Na elke observatie ontvangt u overigens een dagrapportage en zullen wij u blijven adviseren.

Mocht na enkele observaties blijken dat het gewenste resultaat niet haalbaar is, dan berichten wij u daar uiteraard tijdig over. Uiteraard restitueren wij u het resterend bedrag van de eerste aanbetaling. Tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek in ons kantoor kunnen wij u verder informeren.

Kies daarom voor kwaliteit én ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Enkele van onze meest recente referenties:"Nadat mijn ex en haar vriend geïnformeerd zijn dat zij betrokken waren bij een onderzoek naar een partneralimentatieonderzoek, is met mijn ex afgesproken dat na het nog betalen van de maanden september en oktober de verplichting van mij tot het betalen van partneralimentatie definief vervalt.
Al met al een voor mij bevredigende uitkomst, waarbij uw werk erg belangrijk is geweest. Waarvoor nogmaals dank.
"September 2023, Fred T. (Veldhoven)"Alimentatie fraude: duidelijke informatie vooraf en na opdracht verstrekking goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het onderzoek.
Ondanks het blijven ontkennen van mijn ex heeft de rechtbank mede door het onderzoek positief voor mij beslist.
Een kundig en betrouwbaar recherche bureau, waarbij Erik een prettig en betrokken persoon is.
"December 2022, Peter de Jager (zie ook Google)
"Al enige tijd hadden we het vermoeden dat ex partner was gaan samenwonen. Mijn ex partner heeft steeds de samenwoning jarenlang ontkend. Een detective was onze enige optie om dit bewijs aan te leveren. Bij Mira kregen wij duidelijke uitleg en was er regelmatig overleg betreffende de mogelijkheden i.v.m. o.a. een anonieme camerawagen. Ook een duidelijk beeld van wat de kosten zouden zijn van het hele dossier werd vrij snel geschetst. Hierdoor hebben we toch de moeilijke stap genomen om het bewijs via een detective vast te leggen. We hebben geen moment spijt van deze beslissing en zijn Mira (Erik) enorm danbaar voor zijn werk. Dankzij een duidelijke dossier van Mira hebben we de zaak in beroep gewonnen"Juli 2022, Francois en Heidi (Tilburg)
"De kans is groot dat u net als ik niet eerder in de positie bent gekomen om hulp in te roepen van een privédetective, dan is er meestal iets goed mis. In mijn specifieke geval had ik met een gevoel van partneralimentatie fraude te maken. Hoe mooi is het dan dat je niet alleen een luisterend oor vind maar ook direct iemand met kennis van zaken en die oprecht een inschatting kan maken hoe de situatie er voor staat. Eerlijk en rationeel, iets wat voor mij als opdrachtgever soms lastig was door de emotionele binding. Uiteindelijk hebben we in een relatief korte tijd met zeer weinig informatie een duidelijk dossier opgebouwd wat met bemindeling van de advocaat tot een zeer positief resultaat heeft geleidt. Iets wat zonder de inspanningen van Erik / Mira zeker niet was gelukt. Nogmaals dank daarvoor."

Juni 2021, Vincent M. (nabij Oss)

"Jullie bijdrage heeft flink meegeholpen aan de zaak, ik heb de zaak mede hierdoor gewonnen, of anders gezegd de zitting van de vorige week is niet door gegaan. De reden hiervoor was dat Mevr. heeft besloten samen te gaan wonen, anders gezegd bekend heeft dat ze al samen woonde. Tijdens de eerste zitting viel de rechter haar echt heel hard aan, mede dankzij jullie rapportage, waarvan hij ook nog eens zei dat het een zeer goed gedetailleerd rapport was, wat hij nog niet vaak had gezien."December 2020, Ger S. (Roermond)

Hieronder enkele passages waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

alimentatiefraude

partneralimentatie


alimentatiefraude

alimentatieonderzoek

In deze zaak heeft de rechter zelfs de onderzoekskosten toegekend aan de vrouw.

partneralimentatie

Deze en meer referenties: op aanvraag beschikbaar.

Komt u er niet uit? Lees dan hier tips voor het inhuren van een bekwame privédetective.

Partneralimentatie Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu  en www.politie.nl en www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en www.justis.nl