bedrijfsrecherche

Partneralimentatie of alimentatie onderzoek: Mira Privedetective geeft u snel inzicht in zaken.

Partneralimentatie onderzoek MIRA Detective: Een scheiding is vaak een pijnlijke zaak, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als de echtscheiding achter de rug is en u het vermoeden heeft dat u onterecht of teveel partneralimentatie betaalt, wordt de situatie er nog vervelender op. De financiële gevolgen hiervan hebben namelijk jaren een grote invloed op uw dagelijks leven. Betaalt u ten onrechte teveel partneralimentatie en voelt u zich onrecht aangedaan?

Zet uw vermoeden nu om in harde feiten met onze hulp

bedrijfsrecherche alimentatie onderzoek

MIRA Recherche & Adviesbureau voor een vakkundig alimentatie-onderzoek.

Mira Recherche & Adviesbureau is wettelijk vergund (POB-nummer 1402), verricht inmiddels 8 jaar partneralimentatie onderzoeken en heeft zich hierin gespecialiseerd. Inmiddels hebben de detectives van MIRA ruim 25 dossiers met succes afgesloten en de alimentatie zodoende kunnen stoppen of reduceren. Sinds 2013 hebben we daardoor een succespercentage van ruim 90%. Wij verwijzen u daarom graag naar onderstaande enkele rechterlijke uitspraken en referenties ( meer referenties op aanvraag). Met onze werkervaring kunnen wij een vakkundig alimentatiefraude onderzoek voor u uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner (art. 1:160 BW) en/of het verzwijgen van eigen inkomsten. 


Een onderzoek naar partneralimentatie is niet eenvouding en vergt veel onderzoeks- en wetskennis. Daarom zijn dergelijke onderzoeken een grote uitdaging voor ons. Om de kans van slagen te vergroten werken wij graag samen met uw advocaat / mediator. Op verzoek kunnen wij u in contact brengen met een advocaat/mediator uit onze netwerk, die bij u past.

Sinds 2013 hebben we een succespercentage van ruim 90%.

Mira Recherche & Adviesbureau zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig onderzoek en een gedegen dossier, aangevuld met foto- en/of videobewijs. Hierbij maken wij gebruik van kostbare professioneel foto en/of film apparatuur. Bovenstaande linkerfoto is op grote afstand genomen tijdens duisternis en hierbij is goed te zien dat een vriendin met een sleutel de deur opent bij een ex. Ook zijn wij in het bezit van een onopvallende camerawagen die indien nodig wordt ingezet. Bovenstaande printscreen recht laat zien dat de vriend bij de woning van een ex arriveert. Omdat wij verder aan alle wettelijke eisen voldoen kan dit dossier gebruikt worden voor juridische stappen. Soms bepaalt de Rechtbank zelfs dat de onderzoekskosten aan de opdrachtgever vergoed dient te worden.

Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 4 delen, te weten:

  1. Samenwonen op hetzelfde adres.

  2. Het bestaan van een affectieve relatie van duurzame aard.

  3. Het zijn van een economische eenheid.

  4. Wederzijdse verzorging.

    Onderstaande passages van uitspraken herziening alimentatie en referenties onderschrijven de kwaliteit van onze onderzoeken.

De te verwachten kosten:

Bij kans van slagen en goed aangeleverde informatie kan een partneralimentatie-onderzoek voor ongeveer € 6000,- ( excl. 21% BTW) afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwd dossier die als bewijslast kan dienen bij een mediation of een rechtszitting en exclusief eventuele huur technische hulpmiddelen, inzet onopvallende camerawagen en/of buurtonderzoek. Vooraf zullen wij u hierover inlichten en adviseren.

Mocht na enkele observaties blijken dat het gewenste resultaat niet haalbaar is, dan berichten wij u daar uiteraard tijdig over. Tijdens een vrijblijvend- en kosteloos kennismakingsgesprek in ons kantoor kunnen wij u hierover verder informeren.


Door onze werkervaring met betrekking tot onderzoeken alimentatiefraude en onze juridische kennis, onderzoeken wij efficiënt. Hierdoor kunnen wij eerlijke en concurrerende tarieven hanteren. Inmiddels hebben we vele referenties van gelukkige klanten, welke op aanvraag beschibaar zijn.

Ondanks deze zéér scherpe prijsvoering leveren wij uitsluitend kwaliteit

bedrijfsrechercheEnkele van onze meest recente referenties:"De kans is groot dat u net als ik niet eerder in de positie bent gekomen om hulp in te roepen van een privédetective, dan is er meestal iets goed mis. In mijn specifieke geval had ik met een gevoel van partneralimentatie fraude te maken. Hoe mooi is het dan dat je niet alleen een luisterend oor vind maar ook direct iemand met kennis van zaken en die oprecht een inschatting kan maken hoe de situatie er voor staat. Eerlijk en rationeel, iets wat voor mij als opdrachtgever soms lastig was door de emotionele binding. Uiteindelijk hebben we in een relatief korte tijd met zeer weinig informatie een duidelijk dossier opgebouwd wat met bemindeling van de advocaat tot een zeer positief resultaat heeft geleidt. Iets wat zonder de inspanningen van Erik / Mira zeker niet was gelukt. Nogmaals dank daarvoor."

Juni 2021, Vincent M. (nabij Oss)

"Jullie bijdrage heeft flink meegeholpen aan de zaak, ik heb de zaak mede hierdoor gewonnen, of anders gezegd de zitting van de vorige week is niet door gegaan. De reden hiervoor was dat Mevr. heeft besloten samen te gaan wonen, anders gezegd bekend heeft dat ze al samen woonde. Tijdens de eerste zitting viel de rechter haar echt heel hard aan, mede dankzij jullie rapportage, waarvan hij ook nog eens zei dat het een zeer goed gedetailleerd rapport was, wat hij nog niet vaak had gezien."September 2020, Ger S. (Roermond)

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2018' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

alimentatiefraude

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2016' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

partneralimentatie

In deze zaak heeft de rechter zelfs de onderzoekskosten toegekend aan de vrouw.

partneralimentatie

Meer referenties: op aanvraag beschikbaar.

Partneralimentatie Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu  en www.politie.nl en www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en www.justis.nl