bedrijfsrecherche

Onderzoek naleving omgangsregeling kind ⇔ Mira Privedetective voor snel inzicht in uw zaak.

Steeds meer krijgen wij aanvragen voor een onderzoek onderzoeksregeling naar een kind. Deze aanvragen zijn afkomstig van 1 van de ouders of (van 1) van de grootouders. Deze maken zich grote zorgen om het welzijn van hun (klein)kind, wat ook goed te begrijpen is. Dergelijke onderzoeken kunnen wij voor U verrichten. Wij zijn deskundig en werken vakkundig.

Helaas kan een scheiding voor een dergelijke situatie zorgen, die eigenlijk iedereen wil voorkomen. Een kind mag nooit de dupe zijn van misbruik van een omgangsregeling. Vaak horen wij verhalen aan waarbij 1 van de ouders drugs gebruikt/verhandelt of dat het kind elders wordt ondergebracht. Een omgangsregeling is bedoeld voor het kind! Het kind moet eigenlijk zijn/haar tijd doorbrengen bij beide ouders en met bezoekregelingen mag je verwachten dat de de andere ouder zijn/haar tijd besteedt in het welzijn van het kind en dat het kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt.

Prive detective onderzoek naar het naleven van de omgangsregeling:

De onderzoeken zijn over het algemeen arbeidsintensief en de kosten kunnen daarom oplopen tot enkele duizenden euro's. Wij hebben vaak 1 weekend nodig om vast te stellen of de omgangsregeling al dan niet goed wordt nageleefd. Soms komt het echter voor dat door omstandigheden, er een extra weekend hiervoor nodig is.


Onze privedetectives zijn bekend met professionele observaties en zien drugsgebruik bij personen. Vanwege paranoia gedrag zijn drugsgebruikers oplettender dan een gemiddeld mens. Dat kan ervoor zorgen dat een niet ervaren privedetective de boel meer kapot maakt dan je lief is. Wij blijven onopgemerkt op gepaste afstand en hebben de technische middelen om op grote afstand alles vast te kunnen leggen. Daarom stelt Team Mira zich graag aan u voor zodat u leest dat u met professionals te maken heeft.
....................

Voor een vakkundige en integere aanpak bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Wij voldoen ruim aan alle gestelde eisen doordat we met een vergunning werken, welke is afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB-nummer 1402). Tevens staat Mira Recherche & Adviesbureau geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en zijn wij gelegitimeerd door de Politie.


detective.gelegitimeerd doorbedrijfsrecherche.geregistreerd bij recherchebureau.