bedrijfsrecherche


Een auto traceren met een zender, is dat mogelijk?

Ja dat kan! Door middel van het plaatsen van een peilbaken kan elk voertuig, overal in Nederland en zelfs in Europa, digitaal worden gevolgd. Hiervoor moeten wij ons wel aan de Gedragscode houden.


Het gebruik van een GPS-tracker door een prive detective of bedrijfsrecherche stond reeds lange tijd ter discussie. Zo zou het gebruik van een peilbaken onder een voertuig teveel inbreuk maken op de privacy van de onderzochte persoon. Het middel is dan te zwaar ten opzichte van hetgeen bewezen moet worden (proportionaliteit en subsidiariteit).


Met de huidige techniek van GPS peilbakens kunnen we deze toch inzetten zodat wij voldoen aan de wettelijke kaders. Zo zijn de GPS peilbakens door ons zo te programmeren dat zij enkel functioneren ten tijde van het onderzoek om zo bijvoorbeeld de veiligheid in het verkeer tijdens een observatie te waarborgen.


Peilbakens kunnen zowel worden ingezet bij prive detective als bedrijfsrecherche onderzoeken. Zo kunnen bij bedrijfsfraude onderzoeken peilbakens worden gebruikt om bijvoorbeeld een overtreding van het relatiebeding aan te tonen.


Auto volgen met GPS-tracker:

Het lijkt eenvoudig maar dat is het geheel niet, zo moet een peilbaken op of in de auto geplaatst worden om dit mogelijk te maken. In heel veel gevallen kan dat alleen maar door het (onzichtbaar) plaatsen van een dergelijk systeem onder een auto.


U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een tracker te kopen en die te gebruiken. Maar dat is vaak niet zo simpel. Met een (goede) tracker alleen kom je er niet. Je hebt in ieder geval een simkaart nodig die goed werkt en je moet hem zelf gaan plaatsen en verwijderen. Dat lijkt makkelijk, maar er moet namelijk bekend zijn waar dit kan, hoe je dit het beste kunt doen en het apparaat moet natuurlijk ook nog data kunnen sturen. Vaak ontvangen wij berichten van klanten dat zelfgekochte GPS-trackers niet werken of nog erger dat ze zijn ontdekt.


Wij bieden een service dat het allemaal voor u regelt


GPS tracker

Voor o.a. welke doeleinden kan deze service verleend worden:

  • Vreemdgaan: Vaststellen waar je partner heen gaat bij vermoeden van vreemdgaan. Peilbaken wordt veel gebruikt om een patroon vast te stellen.

  • Concurrentiebeding: Inzetbaar bij concurrentiebeding zaken om te bepalen of de ex-medewerker bij uw huidige klanten of leveranciers langs gaat.

  • VIP monitoring: Monitoren en in de gaten houden van een VIP of zijn/haar voertuig.

  • Ziekteverzuim: Vaststellen of een medewerker in ziekteverzuim zich aan de regels houdt en niet naar zijn andere werkgever gaat, voor zichzelf werkt of op vakantie gaat.

  • Familiebeveiliging: Veel gebruikt voor het monitoren van familieleden bij beveiliging of de bijhorende voertuigen.

  • Proefritten dure auto's: Met deze constructie vinden wij altijd uw wagen na het niet terugbrengen van een proefrit.

U betaalt een huurprijs en u hoeft verder nergens naar om te kijken:

  1. Huur van onze peilbaken tracer.

  2. Alles is inbegrepen om het te laten werken.

  3. Optie: Het door ons laten plaatsen van de tracker zodat hij werkt en nadien verwijderen (exclusief huurprijs en zie onderstaande tip).


Extra kosten zijn:

TIP: U kunt zelf kosten besparen door het desbetreffend voertuig mee te nemen naar ons kantoor, bijvoorbeeld tijdens een intakegesprek. Wij plaatsen dan de GPS-tracker voor u en u betaalt 250,- borg voor de GPS tracker die u nadien terug krijgt.

U wilt zelf een GPS-tracker kopen en zelf alles regelen? Dat kan!

Bij ons kunt u professionele GPS-trackers kopen. Hierin kunnen wij u adviseren en krijgt u een eigen account waar u alles kunt bijhouden. Wij verzorgen dit voor u!

Na het betalen van een borg, afhankelijk welke tracker u wilt, verzorgen wij de administratieve procedure. Hierna kunt u de tracker plaatsen waar u wilt. U heeft geen omkijken meer!


Bij aankoop van een GPS-tracker ligt de aansprakelijkheid bij u


Heeft u vragen, schroom dan niet ons te contacteren.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu