bedrijfsrecherche

Tips voor het inhuren van een privedetective

Met deze pagina willen wij mensen erop attenderen op het verschil in een bureau voor detective of bedrijfsrecherche:

Wij ontmoeten te vaak mensen die gedupeerd zijn door een detectivebureau c.q.bedrijfsrecherche, omdat deze de expertise en kwaliteit mist. Diensten worden vaak niet geleverd of zijn slecht uitgevoerd. Dit geldt zelfs voor sommige detectivebureau's die aangesloten zijn bij de branchevereniging BPOB en schetsen dat zij toezicht houdt op de kwaliteit van de dienstverlening. Dit is echter niet waar en laat u hierdoor niet misleiden, de BPOB houdt namelijk helemaal geen toezicht.

'Iedereen kan zomaar privédetective worden: hoe weet je of je een goede hebt?'

Voor ongeveer 500,- kun je jezelf omscholen tot privé detective bij het LOI en mag je aan de slag. Je vraagt een vergunning aan bij het Ministerie en wordt voor 150,- adspirant lid bij de branchevereniging BPOB, zodat je een logo van hen op de website mag plaatsen. Mede hierdoor factureren onervaren detectivebureau's tarieven die totaal niet in verhouding staan met hun werkervaring. Ondanks hun pas behaalde diploma/vergunning weten ze niet wat ze moeten doen, observeren nodeloze uren, hebben geen professionele apparatuur en uiteindelijk bent u als klant de dupe. U ervaart waarschijnlijk een fraaie website en een mooie babbel met achteraf een onderzoek van slechte kwaliteit of zonder resultaat. Uit schaamte durft u uiteindelijk niets te verhalen. U bent dan veel geld kwijt en u heeft geen poot om op te staan.

Belangrijk: Een pas opgeleide en onervaren privedetective die bijvoorbeeld voorheen autoverkoper of model was, heeft dan wel mooie praatjes maar geen bal verstand van recherchewerk. Zelfs als je bij de politie (bijvoorbeeld als buurtbrigadier of verkeersagent) gewerkt hebt, maakt je dat nog geen goede rechercheur. Hiervoor wordt je namelijk geselecteerd op bekwaamheid en heb je jarenlange ervaring nodig met de benodigde specialistische opleidingen.

Wij adviseren daarom altijd om na te gaan wie een detectivebureau runt en een persoonlijk intake gesprek te houden in een kantoor. Tijdens dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het privédetectivebureau, kunt u ook vragen naar werkervaring en de resultaten in vergelijkbare zaken. Een goede rechercheur zal hierover niet terugdeinzen. In ons kantoor zijn bijvoorbeeld meerdere referenties zichtbaar en op alle vragen krijgt u een eerlijk antwoord. 

Wat als een onderzoek mislukt door onkunde? Wees daarom bewust wie u kiest en waarom u deze keuze maakt. Een gewaarschuwd mens ......


bedrijfsrecherche


Kiest u echter voor een privédetective van MIRA, dan kiest u voor bewezen kwaliteit.


Mira Recherche & Adviesbureau (POB-nummer 1402) is opgericht in 2013 en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Wij onderscheiden ons van vele andere recherche- c.q. detectivebureau's door een brede aantoonbare expertise en een gedegen juridische kennis van onze gedreven rechercheurs. Deze jarenlange (politie)recherche-ervaring bezorgt u de sleutel tot een succesvolle resultaat, ook bij complexe onderzoeken. Maak hier kennis met Team MIRA.

Niet voor niets heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties en deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt' SBS6, 'Ontvoerd' RTL4 en 'Op de Vlucht' RTL4, alsmede een bijdrage aan de verfilming van het boek 'De Belofte van Pisa'.Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.Bedrijfsrecherche: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Steenbergen, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Breda, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal , Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Hapert, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu