bedrijfsrecherche

Tips voor het inhuren van een privedetective

Wij willen met deze pagina mensen erop attenderen op het verschil in detectivebureaus:

Wij ontmoeten te vaak mensen die gedupeerd zijn door een privedetectivebureau, omdat deze de expertise en kwaliteit mist. Diensten worden vaak niet geleverd of zijn slecht uitgevoerd. Dit geldt zelfs voor sommige detectivebureau's die aangesloten zijn bij de branchevereniging BPOB en schetsen dat zij toezicht houdt op de kwaliteit van de dienstverlening. Dit is echter niet waar en laat u hierdoor niet misleiden.

Veel onervaren detectivebureau's vragen tarieven die niet in verhouding staan met hun werkervaring. Ondanks hun pas behaalde diploma/vergunning weten ze niet wat ze moeten doen, hebben geen professionele apparatuur en uiteindelijk is de klant de dupe. U ervaart waarschijnlijk een fraaie website en een mooie babbel met achteraf een onderzoek van slechte kwaliteit of zonder resultaat. U bent uiteindelijk veel geld kwijt en u heeft geen poot om op te staan. Vergelijk het gemakshalve maar met een pas opgeleide en onervaren kapper die dezelfde tarief vraagt als een gekwalificeerde kapper en uw haar verknipt. Zelfs als je bij de politie (bijvoorbeeld als buurtbrigadier of verkeersagent) gewerkt hebt, maakt je dat nog geen goede rechercheur. Hiervoor heb je jarenlange ervaring nodig met de benodigde specialistische opleidingen.

Wij adviseren daarom altijd om een persoonlijk intake gesprek te houden in een kantoor. Tijdens dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het privédetectivebureau, kunt u ook vragen naar werkervaring en de resultaten in vergelijkbare zaken. In ons kantoor zijn meerdere referenties zichtbaar en op alle vragen krijgt u een eerlijk antwoord. 

Stelt u zich eens voor als een onderzoek mislukt door onkunde. Wees daarom bewust wie u kiest en waarom u deze keuze maakt.


bedrijfsrecherche


Kiest u echter voor een privédetective van MIRA, dan kiest u voor bewezen kwaliteit.


Mira Recherche & Adviesbureau (POB-nummer 1402) is opgericht in 2013 en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Wij onderscheiden ons van vele andere recherche- c.q. detectivebureau's door een brede aantoonbare expertise en een gedegen juridische kennis van onze gedreven rechercheurs. Deze jarenlange (politie)recherche-ervaring bezorgt u de sleutel tot een succesvolle resultaat, ook bij complexe onderzoeken. Maak hier kennis met Team MIRA.

Niet voor niets heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties en deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt' SBS6, 'Ontvoerd' RTL4 en 'Op de Vlucht' RTL4, alsmede een bijdrage aan de verfilming van het boek 'De Belofte van Pisa'.Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.Bedrijfsrecherche: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Steenbergen, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Breda, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal , Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Hapert, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu