bedrijfsrecherche

Mira Recherche & Adviesbureau is o.a. gespecialiseerd in het vergaren en analyseren van bewijs in strafzaken.

In sommige strafzaken loopt het onderzoek naar vermiste personen of naar een dader van het misdrijf vast of niet goed. Zaken of aangiftes worden niet goed of gewoonweg niet opgepakt door de politie. Nabestaanden, slachtoffers of verdachten raken hierdoor gefrustreerd, worden ongeduldig of zijn het niet eens met de gang van zaken. 

Een dossieronderzoek door Mira Recherche & Adviesbureau biedt een meerwaarde voor u of uw advocaat, omdat het dossier door ons op een tactische manier geanalyseerd en in kaart gebracht kan worden. Een second opion onderzoek, een onderzoek naar vermiste personen, het juist opstellen van een aangifte of dossieronderzoeken vergt echter brede kennis. Met onze juridische kennis en politieachtergond kunnen wij u dit garanderen

Een groot voordeel is dat wij snel schakelen en de zorgvuldigheid niet uit het oog verliezen.


second opinion strafdossier aangifte politie tunnelvisie coldcase


Door onze gevolgde opleidingen en diplomaís binnen de politie met daarbij onze praktijkervaringen binnen diverse rechercheafdelingen van de Politie, zijn wij in staat om politie- en OM dossiers correct te interpreteren. Als voormalige onderzoekleider (Erik) en teamleider ( Wieger) van Politie kunnen wij u behulpzaam zijn met het analyseren en schematisch in kaart brengen van strafdossiers en in het opstellen van rapportages ten behoeve van de advocatuur en particulieren. U bent slachtoffer, betrokkene of verdachte? 
Wij handelen snel, objectief en onafhankelijk
Wij werken overigens niet mee aan onderzoeken van de overheid en geven geen informatie door, tenzij uitdrukkelijk op uw verzoek of met uw toestemming.

Mogelijk tunnelvisie in het strafrechtelijk opsporingsonderzoek?

Wij bekijken de zaak vanuit de Ďandere kant' waardoor niets over het hoofd wordt gezien en onrechtmatig optreden door politie en justitie naadloos wordt blootgelegd. Dit heeft voor u vele voordelen en geeft u inzicht in uw zaak. Een second opinion onderzoek kan ook dienen om de nabestaanden, slachtoffers of u als verdachte met argumenten uit te leggen dat het onderzoek juist wel goed is uitgevoerd. 


" Wie zijn deur sluit voor alle dwalingen, sluit ook de waarheid buiten"


second opinion strafdossier aangifte politie tunnelvisie coldcase.

Wij kunnen behulpzaam zijn bij het doen van politieaangifte

Door de jarenlange ervaring van de rechercheurs van Mira recherche & adviesbureau en de goede relatie met de politie, kunnen wij een belangrijke ondersteuning bieden bij een politie aangifte. U bent er zekerder van dat uw politieaangifte in behandeling wordt genomen en vaak heeft Mira recherche & adviesbureau al zoveel bewijslast verzameld dat er na de politieaangifte direct actie kan worden ondernomen.

Heeft u behoefte aan een dossieranalyse of rechercheonderzoek voor de zaak van uw cliŽnt? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Bedrijfsrecherche: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Steenbergen, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Breda, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal , Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Hapert, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu