bedrijfsrecherche

Een succesvolle samenwerking is gebaseerd op vertrouwen

Nadat u contact met ons heeft gehad, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakings- c.q. intakegesprek in onze representatieve kantoor te Eersel. Wij stellen ons graag aan u voor, bespreken o.a. onze werkervaring en tonen u referenties. Hierdoor krijgt u een goede impressie van Mira Recherche & Adviesbureau en zo weet u zeker dat uw zaak in vertrouwde handen is.

Een bezoek verdient zich altijd terug

Zoals gezegd bent u van harte welkom in ons kantoor, waar wij onder het genot van een kopje koffie of thee ongestoord uw case en uw eventuele vooronderzoek bespreken. Deze resultaten en onze eventuele aanpak zullen wij daarna doornemen. Vanuit onze werkervaring kunnen wij direct een slagingskans, de doorlooptijd en de te verwachten kosten van een onderzoek voor u inschatten. Dit bezoek geeft u gegarandeerd meer inzicht in uw zaak. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw voorkeur van een locatie en eventueel kunnen wij u zelfs telefonisch adviseren.


alimentatie onderzoek alimentatieonderzoek alimentatiefraude detective recherchebureau. Kantoor

Vergaderruimte

Indien gewenst volgt na dit gesprek een voorstel/offerte waarin wij een schatting maken van de aantal uren aan werkzaamheden en onkosten. 


bedrijfsrecherche


Specifiek bij een onderzoek

Het gratis intakegesprek vormt samen met de onderzoeksopdracht de basis voor het onderzoek. Hierin wordt informatie uitgewisseld die van belang kan zijn voor het onderzoek en wordt het gewenste doel besproken met daarbij de haalbaarheid. Tijdens de uitvoering van een onderzoek hebben wij met regelmaat overleg met u als opdrachtgever om alle invalshoeken te belichten. Vooraf een onderzoek ontvangt u als klant een inlogcode met wachtwoord van ons, waarmee bestanden beveiligd worden uitgewisseld.

Na een door ons ingesteld rechercheonderzoek maken wij een heldere rapportage met beeldmaterialen voor u op. Dit rapport kan eventueel als bewijs gebruikt worden voor juridische stappen. Daarnaast adviseren wij u altijd welke maatregelen u verder kunt treffen om in de toekomst een dergelijk incident te voorkomen. Ook kunnen in sommige gevallen de gemaakte kosten van het rechercheonderzoek in een gerechtelijke procedure worden verhaald op de tegenpartij.

Om u van dienst te kunnen zijn kan een voorschot gevraagd worden welke bij het slotbedrag wordt verrekend. Bij deze eindfactuur ontvangt u een gedetailleerd overzicht met een urenspecificatie.


Neem vrijblijvend contact met ons op