bedrijfsrecherche

Privedetective onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie:

Het gebeurt helaas maar al te vaak in relaties: overspel. Vaak heeft de partner wel een vermoeden, maar kan hij of zij dit niet hard maken. De overspel plegende partner heeft namelijk altijd wel een excuus klaar waarom er bijvoorbeeld weer overgewerkt moest worden of dat er op vreemde tijdstippen berichtjes binnenkomen. Om zekerheid te krijgen is het inhuren van een privé detective van MIRA een goed idee. Onze privé detectives zullen namelijk gegarandeerd op korte termijn een antwoord vinden op uw vragen.

U heeft bij ons de garantie op een betrouwbare service die bovendien betrokken en persoonlijk is.


Ons advies is zelf niet op pad te gaan. Hierbij is de kans groot dat uw partner nog achterdochtiger wordt en/of kunnen uw emoties nog meer parten gaan spelen. Een overspelonderzoek is echt een specialistich onderzoek, waarbij wij als gespecialiseerde privedetectives discreet en zorgvuldig te werk gaan. Degene die overspel pleegt heeft onze observaties niet in de gaten. Maak daarom eens kennis met onze teamleden. Uw toevertrouwde informatie is bij ons tevens beveiligd opgeslagen en deze delen wij met niemand!


Hoe gaat een privé detective te werk bij overspel?


Onze privé detectives zijn ervaren en zullen de persoon in kwestie schaduwen zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of de werkplek. Als bewijs zal de privé detective foto's en/of videopnames maken waarna een heldere rapportage zal worden samengesteld voor de klant. 


overspel vreemdgaan overspel vreemdgaan Alle kenmerken zijn geblurd vanwege de privacy.

Waarnemingen worden op foto/film vastgelegd met professionele fotoapparatuur, voorzien van kostbare (lichtgevoelige of 800 mm) telezoom lenzen. Zo kunnen wij op zéér grote afstand en zelfs met duisternis, haarscherpe foto's nemen. U ontvangt na elke observatie een duidelijk rapport met deze foto's, die u eventueel kunt gebruiken voor een confronterend gesprek. Onze werkwijze met professionele materialen vergroot de kans van slagen!


Welke kosten kunt u ongeveer verwachten:


Door onze ervaring kunnen wij wel een schatting maken van de kosten van een overspel onderzoek. Met goed aangeleverde informatie kan een overspel-onderzoek voor ongeveer €1000,- ( exclusief 21% BTW) afgerond zijn. Afhankelijk van uw beoogde doel en de situatie kan het onderzoek uiteraard ook meer/minder kosten. Met onze kennis, werkervaring en professionele apparatuur zullen wij bewijs snel leveren.Heeft u nog vragen? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu