Opsporen vermiste c.q. gezochte persoon of gestolen goederen:

 • U bent een familielid uit het oog verloren?
 • U heeft een vordering op iemand maar kunt de persoon niet meer traceren?
 • U kunt een erfgenaam niet vinden?
 • Bent u op zoek naar iemand waarvan u nog geld krijgt?

of

 • Is er een container gestolen van uw bedrijf?
 • Bent u een lading kwijt?
 • Er zijn waardevolle spullen bij u weggehaald?
 • Is de leaseauto niet teruggebracht?

Onze prive detectives zorgen voor een gedegen onderzoek met opvallend goede resultaten.

Vanwege onze reis-achtergrond hebben wj vele landen bezocht en zijn wij hierdoor bekend met 'het organiseren' in het buitenland. Om deze reden zijn wij vaker betrokken bij televisieprogramma's voor in het buitenland. Met onze politieverleden kunnen wij makkelijker contacten leggen met de locale politie en zullen gesprekken vrijelijker verlopen.

Personen:

Een persoon kan volkomen onverwacht verdwijnen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Als een persoon uit zijn comfortzone verdwijnt voor een abnormale tijd zonder enig verklarende reden achter te laten, dan spreken we van een “vermissing”.

We onderscheiden bij de verdwijning van personen volgende specifieke gevallen :

 • De bewuste verdwijning van een meerderjarige: Deze persoon kan er zelf voor kiezen om te verdwijnen om diverse redenen, meestal om te ontsnappen aan een onoverkomelijk financieel probleem of om ergens anders (in het buitenland) een nieuw leven te beginnen.
 • Verdwijning van een meerderjarige zonder zichtbare intentie: Een persoon kan natuurlijk ook verdwijnen door een misdrijf zoals ontvoering of een tragisch ongeval dat niet ontdekt wordt.
 • De onrustwekkende verdwijning van een minderjarig kind.
 • Ontvoeringen van een kind door één van de ouders.

opsporen kunst goederen ladingen.

Goederen:

Meestal is diefstal en verduistering gericht op geld of goederen. Denk hierbij aan diefstal van geld uit kassa’s of kluizen maar bijvoorbeeld ook digitaal via overboekingen naar ongeautoriseerde bankrekeningen of verstrekte leningen. In het geval van goederen kan het gaan om bijvoorbeeld sieraden, computers, mobiele telefoons, iPads, transport-ladingen, kunstvoorwerpen of andere goederen die medewerkers of externe criminelen wegnemen.

Gestolen oldtimer, vermissing van een uitgeleende auto, gestolen kunst of traceren van uw camper? Of uw boot of aanhangwagen is gestolen. Wij werken samen met diverse experts op het gebied van vermiste voertuigen en kunnen uw kostbare bezit opsporen.

Bij het terughalen van eigendommen is Mira recherche & adviesbureau uw partij.

Als bijvoorbeeld directeur van een groot autobedrijf met een lease-afdeling weet u dat een contractant niet voldoet aan de financiële verplichtingen, zodat - conform het leasecontract- het recht op gebruik van de auto vervalt. U weet echter ook dat betrokkene spoorloos is en niet reageert op uw verzoeken de lease-auto in te leveren. U ergert zich hieraan, maar wij kunnen deze ergernis bij u weghalen door de auto op te gaan halen.

Wij hebben de kennis en de tools om door onderzoek de desbetreffende persoon / auto, zeilboot c.q. boot en andere eigendommen te traceren en vervolgens bij u af te leveren.

Op (inter)nationaal niveau beschikt Mira Recherche & adviesbureau over een netwerk van partners. Indien nodig gebruiken wij technische hulpmiddelen om personen of goederen vlug te kunnen traceren. Ook over de landsgrenzen heen staan wij u bij in het opsporen en lokaliseren van verdwenen / vermiste personen en gestolen goederen.

Wilt u meer informatie over het opsporen en/of terughalen van personen of uw eigendommen, contacteer ons.

 

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.