bedrijfsrecherche

Opsporen vermiste persoon ✅ of gestolen goederen / kunst: MIRA Privedetective


of


Onze prive detectives zorgen voor een gedegen onderzoek met opvallend goede resultaten


Door onze recherche-ervaringen en reis-achtergrond, waarbij wij vele landen hebben bezocht en bekend zijn met 'het organiseren' in het buitenland, zijn wij de aangewezen partij voor u. Om deze reden zijn wij vaker betrokken bij televisieprogramma's (Op de Vlucht en Ontvoerd) voor in het buitenland. Met onze politieverleden kunnen wij makkelijker contacten leggen met de locale politie en zullen gesprekken vrijelijker verlopen. Door onze jarenlange ervaring in het zoeken naar vermiste personen en goederen zijn wij van onschatbare waarde. Als er een spoor is dan vinden wij het.

Liever geen politiebemoeienis? Wij zijn professionals en weten wat strikte zwijgplicht inhoudt.


 Neem vrijblijvend contact met ons op


Personen:

Een persoon kan volkomen onverwacht verdwijnen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Als een persoon uit zijn comfortzone verdwijnt voor een abnormale tijd zonder enig verklarende reden achter te laten, dan spreken we van een “vermissing”.


We onderscheiden bij de verdwijning van personen volgende specifieke gevallen :

opsporen kunst goederen ladingen.

Goederen:

Meestal is diefstal en verduistering gericht op geld of goederen. Denk hierbij aan diefstal van geld uit kassa’s of kluizen maar bijvoorbeeld ook digitaal via overboekingen naar ongeautoriseerde bankrekeningen of verstrekte leningen. In het geval van goederen kan het gaan om bijvoorbeeld sieraden, computers, mobiele telefoons, iPads, transport-ladingen, kunstvoorwerpen of andere goederen die medewerkers of externe criminelen wegnemen.


Gestolen oldtimer, vermissing van een uitgeleende auto, gestolen kunst of traceren van uw camper? Of uw boot of aanhangwagen is gestolen. Wij werken samen met diverse experts op het gebied van vermiste voertuigen en kunnen uw kostbare bezit opsporen.


Bij het terughalen van eigendommen is Mira recherche & adviesbureau uw partij

Als bijvoorbeeld directeur van een groot autobedrijf met een lease-afdeling weet u dat een contractant niet voldoet aan de financiële verplichtingen, zodat - conform het leasecontract- het recht op gebruik van de auto vervalt. U weet echter ook dat betrokkene spoorloos is en niet reageert op uw verzoeken de lease-auto in te leveren. U ergert zich hieraan, maar wij kunnen deze ergernis bij u weghalen door de auto op te gaan halen.


Wij hebben de kennis en de tools om door onderzoek de desbetreffende persoon / auto, zeilboot c.q. boot en andere eigendommen te traceren en vervolgens bij u af te leveren.


Op (inter)nationaal niveau beschikt Mira Recherche & adviesbureau over een netwerk van partners. Indien nodig gebruiken wij technische hulpmiddelen om personen of goederen vlug te kunnen traceren. Ook over de landsgrenzen heen staan wij u bij in het opsporen en lokaliseren van verdwenen / vermiste personen en gestolen goederen.


Wilt u meer informatie over het opsporen en/of terughalen van personen of uw eigendommen, contacteer ons.

 

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Tiel, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Hapert, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Breda, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.
Partner van
www.datingbedrog.nl en www.mira-recherche.eu en www.politie.nl en www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en www.justis.nl