bedrijfsrecherche

MIRA Bedrijfsrecherche geeft u snel inzicht in zaken

Wanneer u het gevoel heeft dat er 'iets niet pluis is' binnen uw organisatie, dan heeft dit vaak zijn weerslag op de wijze waarop u of uw medewerker reageert/functioneert. Het vermoeden van interne fraude zorgt ervoor dat de werksituatie voor u en/of uw collega’s steeds moeilijker wordt. Het gepieker bezorgt u zelfs slapeloze nachten. Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw onderneming onnodige (imago)schade oploopt.

Een onderzoek door Mira Bedrijfsrecherche zal het probleem doen stoppen en de situatie verbeteren. Met onze werkwijze ontzorgen wij u en uw bedrijfsvoering ondervindt hiervan zo min mogelijk hinder. Verderop vindt u informatie over onze diensten.

✓ Ontvangt u signalen dat er goederen bij u in de organisatie worden gestolen?

✓ Of u weet bijna zeker dat een medewerker grensoverschrijdend gedrag vertoont, met alle schadelijke gevolgen van dien?

✓ Meldt die ene medewerker zich wel erg vaak ziek en lijkt dit niet in de haak?

✓ Wat als uw werknemer andere zaken doet onder werktijd of zelfs tijdens ziekteverzuim?

Laat geen kostbare tijd verloren gaan en neem vrijblijvend contact met ons opMira Recherche & Adviesbureau (opgericht in 2013) is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB-nummer 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Na elk onderzoek ontvangt u een rechtsgeldig dossier. Dit verslag kunt u gebruiken in een arbeidsrechtelijke of civielrechtelijke procedure, of als onderdeel van de aangifte bij een opsporingsinstantie. Tevens ontvangt u bij de eindfactuur een duidelijke specificatie van de gemaakte onderzoekskosten. Deze kosten kunt u vaak verhalen op de desbetreffende werknemer.


Maak kennis met Team MIRA. Zoals u kunt zien zijn wij als rechercheurs uitstekend opgeleid. Wij beschikken tevens over de expertise om u langs de soms lastige juridische klippen te loodsen. Met onze landelijke dekking staan wij u snel en vakkundig bij en lossen elk probleem voor u op.


bedrijfsrecherche


Professioneel & betrouwbaar

Trots op de volgende meest recente uitspraken:

Volgens een jurisprudentie in 2020 van de Centrale Raad van Beroep heeft Mira Recherche & Adviesbureau zich gehouden aan de wet- en regelgeving tijdens een onderzoek voor zorgkantoor Midden IJssel. Deze unieke samenwerking met een semi-overheidsorganisatie en het professioneel handelen door Mira Recherche & Adviesbureau, heeft tot deze uitspraak geleid. Een krantenartikel hiervan vindt u hier

Een andere uitspraak in 2021 van de Gerechtshof 's-Hertogenbosch wijst een vordering toe aan opdrachtgever van ruim € 263.000,- en o.a. de onderzoekskosten van Mira Recherche & Adviesbureau die na een gedegen onderzoek een verdachte in 2019 heeft aangehouden van diefstal van ruim 180.000 liter diesel. De samenwerking met (recherche) politie Midden en West Brabant en de advocatuur heeft tot deze uitspraak geleid. Deze uitspraak vindt u hier.


Passage vonnis rechtbank 2021:

bedrijfsrecherche

Passage vonnis rechtbank 2022:

privedetective


Voor meerdere bedrijven, (zorg)verzekeraars, zorginstellingen en particuliere hebben wij succesvolle resultaten geboekt.

Referenties op aanvraag beschikbaar of zijn zichtbaar in ons kantoor.


Kiest u voor Mira Bedrijfsrecherche, dan kiest u voor kwaliteit

Klik op onderstaande diensten voor meer informatie: