bedrijfsrecherche


Locatie GSM achterhalen

Uitpeilen van een mobiele telefoon om zo een locatie te kunnen bepalen

Het achterhalen van de locatie van een gsm is een veel gevraagd onderzoek. De locatie van een gsm achterhalen is mogelijk, mits wij het tijdstip waarop wij de locatie van de gsm mogen achterhalen zich maar in de toekomst bevindt. Mobiel traceren is wereldwijd mogelijk. Een voorwaarde is dat de gsm aan moet staan. Uiteraard gelden bepaalde voorwaarden om deze dienst te gebruiken (Privacy).


Elke gsm / mobiele telefoon meldt zich aan bij een zendmast die een bepaald gebied vertegenwoordigt. Waar deze mast staat is dus van belang. In welk land de gsm zich ook bevind hij zal ten alle tijden connectie met een dergelijke mast hebben om te kunnen bellen, Internetten, whatsappen, sms-en etc.. Deze zendmast kan aan de hand van het signaalsterkte en een zeer ingewikkelde rekenmodule een redelijke positie schatten van de betreffende mobiele telefoon. Locatie gsm bepalen werkt dus door het opvragen van de informatie van deze mast.


Let op! Enkel wanneer de gsm aanstaat kunnen wij dus de locatie bepalen op welke zendmast deze is aangemeld. Ook dient u er rekening mee te houden dat een locatiebepaling soms exact tot aan de voordeur is maar soms ook enkele honderden meters kan afwijken (door slecht weer of grote obstakels). In de stad kan de positie van de gsm nauwkeuriger worden bepaald dan op het platteland, omdat er in de stad in verhouding meer zendmasten staan opgesteld. Drie masten zijn ruim voldoende om tot een locatiebepaling te komen. De exacte locatie kan dus tussen ca. 5 meter en 4 kilometer afwijken.

Reden om een locatie van een gsm te mogen achterhalen:

Er wordt geen software op de gsm geïnstalleerd of sms berichten verstuurd en wij doen pertinent niets met de gsm van iemand anders. Dat mag namelijk wettelijk niet. Om de locatie van een gsm te achterhalen, zal de betreffende gsm er niets van merken. Informatie krijgen wij namelijk van de betreffende provider en mobiele zendmast.


Kosten locatie gsm achterhalen

De kosten bedragen € 500,- excl. BTW per locatie bepaling. Blijkt de locatie van de gsm niet te kunnen achterhalen door bepaalde omstandigheden (zoals een onbekend netwerk of storingen) dan proberen we het later nog een aantal keer (gratis).


gsm traceren

Wat ontvangt u van ons in een rapportage:

Aanvullende mogelijkheden locatie gsm achterhalen


Locatie gsm achterhalen door de specialist


Vermoedt u dat de locatie van een mobiele telefoon een belangrijke rol speelt in een bepaald onderzoek? Dan zijn wij uw aangewezen partner. In samenwerking met onze adviseur wordt uw onderzoeksvraag besproken en krijgt u inzicht in de onderzoeksmogelijkheden en onderzoekskosten van het achterhalen van een locatie.


Mira Recherche & Adviesbureau is de specialist voor het achterhalen van de locatie van een gsm. Al onze onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd.Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Indien u gebruik wenst te maken van deze service, dan heeft u tijdens kantoortijden veelal binnen een uur de locatie (mits de gsm aanstaat) Lukt de tracering niet, dan proberen we het op een later tijdstip nogmaals.Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective