bedrijfsrecherche

Haalbaarheidsonderzoek MIRA Recherchebureau

U wilt een privedetective inhuren maar weet niet zo goed wat de haalbaarheid van uw casus is. U twijfelt of er een succesvol resultaat gehaald kan worden in uw zaak. U wilt namelijk geen geld uitgeven, terwijl u niet weet of de zaak opgelost kan worden. Herkent u zich hier in? Wij denken graag met u mee!


U kunt ervoor kiezen om ons een vooronderzoek / haalbaarheidsonderzoek te laten verrichten. U krijgt dan een duidelijke antwoord op uw vraag of een onderzoek u voordeel oplevert? In een vooronderzoek kunt u met weinig kosten de haalbaarheid van uw onderzoek beoordelen. Na het afronden van dit vooronderzoek zullen wij evalueren of het wenselijk is om een vervolg onderzoek op te starten. Op deze manier weet u voorafgaand aan het onderzoek wat het plan van aanpak zal zijn en wat de verdere kosten zullen zijn. De resultaten van het vooronderzoek nemen wij mee en uiteindelijk bespaart u deze kosten de kosten van het vooronderzoek.


Wat kunt u verwachten van een haalbaarheidsonderzoek?


Tijdens het vooronderzoek worden alle relevante gegevens in kaart gebracht en geanalyseerd. Met deze belangrijke informatie krijgen wij en u snel inzicht in uw zaak. Als u na een gesprek besluit ons het vervolgonderzoek te laten verrichten dan bespreken wij met u een plan van aanpak. In het plan van aanpak vermelden wij; uw aanleiding van het onderzoek, het doel wat u wilt behalen, de in te zetten middelen, de te verwachte onderzoek tijd en de kosten.

bedrijfsrecherche


Kosten haalbaarheidonderzoek

Uit onze ervaring is gebleken dat er ongeveer 5 uur nodig is om alles goed in kaart te brengen, te analyseren en een gedegen plan van aanpak te maken. Bij complexere zaken zal hier mogelijk van afgeweken kunnen worden, uiteraard vooraf in overleg met u. Het vooronderzoek kost u € 425,- (exclusief 21% BTW), maar dan weet u wel waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over een haalbaarheidsonderzoek?


Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op.

 detective.gelegitimeerd doorbedrijfsrecherche.geregistreerd bij recherchebureau.

 

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Tiel, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Hapert, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Breda, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.
Partner van
www.datingbedrog.nl en www.mira-recherche.eu en www.politie.nl en www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en www.justis.nl