Alimentatiefraude:

Een scheiding, zeker als er kinderen in het spel zijn, is een pijnlijke zaak. Als de echtscheiding achter de rug is en u het vermoeden heeft dat u onterecht of teveel alimentatie betaalt, wordt de situatie er nog vervelender op. De financiŽle gevolgen hiervan hebben namelijk jaren een grote invloed op uw dagelijks leven.

-Zet uw vermoeden nu om in harde feiten met onze hulp-

alimentatie onderzoek alimentatieonderzoek alimentatiefraude detective recherchebureau.

Hoe gaat een privť detective te werk bij een alimentatie-onderzoek?

Mira Recherche & Adviesbureau is gespecialiseerd in partner-alimentatieonderzoek. Daarom kunnen wij een alimentatiefraudeonderzoek voor u uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner (art. 1:160 BW) en/of het verzwijgen van eigen inkomsten. Om de kans van slagen te vergroten werken wij graag samen met uw advocaat / mediator. Op verzoek kunnen wij u in contact brengen met een advocaat/mediator die bij u past.

In een alimentatieonderzoek proberen wij aan te tonen dat uw ex-partner een economische eenheid vormt met de nieuwe partner, dan wel samenwoont als zijnde gehuwd.

Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 4 delen, te weten:

  1. Samenwonen op hetzelfde adres.
  2. Het bestaan van een affectieve relatie.
  3. Het zijn van een economische eenheid.
  4. Wederzijdse verzorging.

Al deze informatie zal na een gedegen onderzoek aan u worden overlegd middels een heldere rapportage, waarmee u de huidige alimentatie via de officiŽle wegen kan laten veranderen.

Omdat wij aan alle wettelijke eisen voldoen kan het rapport gebruikt worden voor juridische stappen. Zie onderstaande passages van uitspraken herziening alimentatie.

De te verwachten kosten:

Bij kans van slagen en goed aangeleverde informatie kan een partneralimentatie-onderzoek voor ongeveer Ä5000,- ( excl. 21% BTW) afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwde rapportage die als bewijslast kan dienen bij een mediation of een rechtszitting, en exclusief huur technische hulpmiddelen. Tijdens een vrijblijvend- en kosteloos kennismakingsgesprek in ons kantoor kunnen wij u hierover verder informeren. U wilt een mindering partneralimentatie of sterker nog, een nihilstelling? Contacteer ons.

Mocht blijken dat resultaat niet haalbaar is, dan berichten wij u daar uiteraard tijdig over.

Door onze werkervaring met betrekking tot onderzoeken alimentatiefraude en onze juridische kennis werken wij zeer efficiŽnt. Hierdoor kunnen wij eerlijke en concurrerende tarieven hanteren.

-Ondanks onze zeer scherpe prijsvoering leveren wij uitsluitend kwaliteit-


Tip: Het gebeurt helaas vaak genoeg dat een ingeschakeld bureau slechts observeert en daarvan een rapport maakt zonder exact te weten wat een partneralimentatie-onderzoek allemaal inhoudt. Dat kost u veel geld en bezorgt u achteraf nog meer ergernis. Neem daarom eens de moeite om vooraf een persoonlijke gesprek aan te gaan met een recherchebureau. Vraag tijdens dit gesprek eens naar de vergunning van Ministerie J&V,  legitimatiebewijs, werkervaring en resultaten van onderzoeken die zij zelf verricht hebben. Ook LinkedIn geeft u vooraf een indicatie.


Referenties:

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2015' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

alimentatiefraude

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2016' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

onderzoek alimentatiefraude

In deze zaak heeft de rechter zelfs de onderzoekskosten toegekend aan de vrouw.

privedetective alimentatie

Meer referenties: op aanvraag beschikbaar.

Partneralimentatie Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.