Waarom Mira Recherche & Adviesbureau?

Mira Recherche & Adviesbureau onderscheidt zich van vele andere recherche- c.q. onderzoeksbureaus met een brede aantoonbare expertise en een gedegen juridische kennis, welke is opgedaan bij verschillende recherchediensten van de politie. Bij complexe dossiers of grote onderzoeken zorgt onze samenwerking met ervaren collega-rechercheurs en eventueel met de advocatuur ervoor dat kwaliteit gewaarborgd blijft.

-Hierdoor werken wij efficiŽnt, voordelig EN garanderen kwaliteit-

detective bedrijfsrecherche

Wie is Mira Recherche & Adviesbureau?

Mira Recherche & Adviesbureau is in 2013 opgericht door Erik Arts. Erik heeft daarvoor veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Ook fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die doorgaans resulteerden in succesvolle resultaten. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

Privedetective. Erik Arts (eigenaar, consultant bedrijfsrecherche)

Om een reis op de blauwe aarde te verwezenlijken heeft Erik ontslag genomen bij de politie. Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Ervaren rechercheurs :

Mira Recherche & Adviesbureau is een unieke samenwerking aangegaan met betrouwbare en gerenommeerde collegaís. De meeste partner-rechercheurs zijn afkomstig van politie of marechaussee of hebben hun sporen in deze branche verdient. Zij weten uit ervaring gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken en tactieken.

Hierbij valt o.a. te denken aan:

  • Statische ( eventueel met gebruikmaking van een professionele observatiebus) en dynamische observaties.
  • Interviewen (verhoren) van betrokkenen en getuigen.
  • Verzamelen en analyseren van (digitale)sporen door een externe gespecialiseerde forensich onderzoeksbureau.
  • Professioneel plaatsen van (verborgen)camera's en/of afluisterapparatuur.
  • Bedienen van een professionele thermografische camera (infrarood).
  • Plaatsen GPS-zenders etc.

Inmiddels heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties of deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt', 'Ontvoerd' en 'Op de Vlucht'.

recherche. ........................detective

Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling