Wie is Mira Recherche & Adviesbureau?

Mira Recherche & Adviesbureau onderscheidt zich van vele andere recherche- c.q. onderzoeksbureaus met een brede aantoonbare expertise, een gedegen juridische kennis al dan niet met een samenwerking van gespecialiseerde partners (zoals o.a. advocatuur en financiŽle onderzoekers) en door een (inter)nationaal netwerk.

-Hierdoor werken wij efficiŽnt, voordelig EN garanderen kwaliteit-.

bedrijfsrecherche nederland

Erik Arts:

Mira Recherche & Adviesbureau is opgericht door Erik Arts. Erik heeft veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen.Ook fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die doorgaans resulteerden in succesvolle resultaten. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

Privedetective. Erik Arts (eigenaar, consultant bedrijfsrecherche)

Om een reis op de blauwe aarde te verwezenlijken heeft Erik ontslag genomen. Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Thijs Leijten:

Vanaf jonge leeftijd was duidelijk dat er bij Thijs Leijten een interesse was voor automatisering. Alles wat licht af gaf en waar je op kon drukken werd ingedrukt. Later blijkt dit inderdaad het geval te zijn wanneer hij in 2007 zijn eigen bedrijf startte in de automatisering. Na een aantal jaren op de werkvloer kwam er steeds meer interesse voor sales, communicatie en marketing en zijn hier inmiddels de nodige trainingen voor gevolgd. Na een zeer intensief trainingstraject met betrekking tot menselijk gedrag en gedragsanalyse wilde hij een andere weg in slaan en de automatisering en mensenkennis combineren. Zodoende is Thijs per juni 2016 werkzaam bij Mira recherche & adviesbureau als Digitaal Expert / Adviseur en Rechercheur i.o.

bedrijfsrecherche. Thijs Leijten (digitaal expert, consultant bedrijfsrecherche)

Ervaren rechercheurs :

Mira Recherche & Adviesbureau is een unieke samenwerking aangegaan met betrouwbare en gerenommeerde collegaís. De meeste partner-rechercheurs zijn afkomstig van politie of marechaussee of hebben hun sporen in deze branche verdient. Zij weten uit ervaring gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken en tactieken.

Hierbij valt te denken aan:

  • Statische ( eventueel met gebruikmaking van een professionele observatiebus) en dynamische observaties.
  • Interviewen (verhoren) van betrokkenen en getuigen.
  • Verzamelen en analyseren van (digitale)sporen.
  • Professioneel plaatsen van (verborgen)camera's en/of afluisterapparatuur.
  • Bedienen van een professionele thermografische camera (infrarood).
  • Plaatsen GPS-zenders etc.

Inmiddels heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties of deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt', 'Ontvoerd' en 'Op de Vlucht'.

recherche. ........................detective

Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling