Hoe gaan wij te werk?

Nadat u contact heeft gehad met Mira Recherche & Adviesbureau, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in onze representatieve kantoor te Eersel. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw voorkeur en kunnen wij u ook telefonisch adviseren. Bij een intakegesprek in uw regio kunnen reisuren in rekening worden gebracht bij het niet doorgaan van een opdracht.

alimentatie onderzoek alimentatieonderzoek alimentatiefraude detective recherchebureau. Kantoor

Ontvangsruimte

Indien gewenst volgt na dit gesprek een voorstel/offerte (met de algemene voorwaarden) waarin wij een schatting maken van de aantal uren aan werkzaamheden en onkosten (zie tarieven).

-Voor kwaliteit en een professionele aanpak moet u bij ons zijn-.

Specifiek bij een onderzoek:

Het intakegesprek vormt samen met de onderzoeksopdracht de basis voor het onderzoek. Hierin wordt alle informatie uitgewisseld die van belang kan zijn voor het onderzoek en wordt het gewenste doel met u besproken. Tijdens de uitvoering van onderzoeken streven wij ernaar met regelmaat overleg te voeren met de opdrachtgever om alle invalshoeken te belichten.

Om u van dienst te kunnen zijn kan een voorschot gevraagd worden welke bij het slotbedrag wordt verrekend.

U ontvangt van ons ingesteld rechercheonderzoek een heldere rapportage, zo mogelijk met beeldmaterialen. Het rapport kan eventueel gebruikt worden voor juridische stappen. Daarnaast adviseren wij u altijd welke maatregelen u verder kunt treffen om in de toekomst een dergelijk incident te voorkomen. Ook kunnen In sommige gevallen de gemaakte kosten van het rechercheonderzoek in een gerechtelijke procedure worden verhaald op de tegenpartij.