Drugsgebruik op de werkvloer mag EN kan niet:

-Het is in Nederland niet strafbaar om harddrugs te gebruiken.Gebruik op de werkvloer is echter ongewenst en kan gevaar met zich meebrengen. Productie, handel en bezit van drugs is wel strafbaar gesteld-.

Waarom ons laten onderzoeken of voorlichting verzorgen?

Binnen de politie heeft onze drugs-specialist meerdere exclusieve opleidingen genoten. Door het lezen van vele boeken en gesprekken met externen zoals o.a. Novadic, Trimbos, gebruikers en dealers werd zijn kennis steeds meer en meer uitgebreid. Als drugsspecialist binnen de politie was hij een van de aangewezen personen om drugsonderzoeken te leiden.

Na niet meer bij de politie te werken werd het tijd de theoretische kennis om te zetten in praktijk. Proberen dus, maar wel luisteren naar je lichaam. Wat beschreven staat over drugs komt overigens wel overeen met het opgedane gevoel. Maar gevoel is met geen pen te beschrijven.

Voor herhaling vatbaar? Een duidelijke NEE. Het cirkeltje van theorie en praktijk is gesloten.

Als geen ander weten wij wat drugs is en met je doet. Met onze kennis en ervaring geven wij duidelijke voorlichting en is bij ons de slagingskans het grootst als u ons laat onderzoeken!

Discreet:

Ons onderzoek is onafhankelijk en vooral discreet, zo wordt het onderlinge vertrouwen niet geschaad. Ons team beschikt over de juiste mensen met de juiste 'streetwise'.

 

drugs informatie.

Wij geven voorlichting voor o.a.:

  • Scholen.
  • Gemeentes.
  • Politie.
  • Bedrijven.
  • Ouders.

Onze kennis willen wij overbrengen aan iedereen die daar maar behoefte aan heeft. Wij zullen nooit een vinger wijzen maar willen juist vertellen over het gebruik, combinaties en testen van verschillende drugs. De verantwoording ligt uiteindelijk bij jezelf!

Jongeren komen vandaag onvermijdelijk in contact met drugs. Van alcohol vergeten we misschien zelfs al eens dat het een drug is. Praten is de eerste stap en dat zal u waarschijnlijk al uitvoerig gedaan hebben. Toch blijft het knagen, uw kind verzekert u nochtans dat hij/zij niet meer rookt of drinkt. Sommigen zijn zon meester in het verbergen van drugs dat u als ouder dikwijls te laat op de hoogte bent. Kinderen gebruiken trouwens veelal niet in hun eentje, maar binnen het uitgaansmilieu of een vriendenkring. Een goed ingelicht ouder kan indien nodig tijdig bijsturen.

Neem vrijblijvend contact op.

Partneralimentatie Ons werkterrein breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Helmond, Haarlem, partneralimentatiee Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, alimentatiefraude Valkenswaard, Waalre, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.