Chantage, bedreiging en afpersing

In de afgelopen jaren is er een duidelijke toename zichtbaar van personen die zowel zakelijk als privé worden gechanteerd. Snel schakelen is in zulke gevallen noodzakelijk om escalatie van criminele activiteiten te voorkomen. Chantage en afpersing zijn gevoelige onderwerpen die om grote discretie vragen.

Wat is afpersing/chantage

Afpersing is een bijzondere vorm van diefstal met geweld en/of bedreigingen. Het onderscheidt bestaat erin dat de dader van dit misdrijf de goederen als gevolg van geweld of bedreiging niet wegneemt maar doet afgeven.

Afpersing of chantage kan een levensbeheersende situatie zijn en in vele gevallen zelfs beangstigend. In een dergelijke situatie kan het een hele stap zijn om naar de Politie te gaan. Wat gebeurt er met de informatie, word ik wel geholpen? Zorgt dit niet voor imagoschade, gevoelens van schaamte of onmacht?  

afpersing chantage bedreiging detective recherchebureau.

Wie er aan toegeeft, komt op een lijdensweg terecht die slechts op een paar manieren kan eindigen:

  • U kunt niet langer de geëiste diensten leveren of gunsten bewijzen.
  • De kwetsbaarheid vervalt doordat de oorzaak beperkt of algemeen bekend raakt.
  • U raakt financieël uitgeput.

Onze gespecialiseerde team staat klaar!

Wij kunnen u helpen bij chantage:

Wij zijn in staat door middel van onze unieke werkwijze de chantage, bedreiging of afpersing binnen een zeer kort tijdsbestek volledig te stoppen.

Onze unieke werkwijze:

  • schermt u als slachtoffer zo veel mogelijk af van de criminele activiteiten van de dader(s).
  • treft zonder interventie van politie of justitie de juiste maatregelen.
  • houdt u gedurende het onderzoek volledig buiten beeld, zodat er geen sancties getroffen kunnen worden.
  • stopt de chantage en probeert de door u geleden schade te verhalen.

Last van chantage of afpersing en indien u een van de bovenstaande activiteiten herkent, dient u onmiddelijk contact op te nemen met ons om escalatie te voorkomen.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective